Новини Продукти Продажби Поддръжка Форум Преса За фирмата
Уважаеми посетители!
Ако желаете да популяризирате своята дейност, като разширите асортимента с висококачествените продукти на Beholder - изпратете ни анотация за вашия сайт/магазин. Информация за нашите партньори се актуализира в раздел «ПРОДАЖБИ»
 
 


EPG / JTV справочник с програми на ефирни и кабелни телевизии

 


 

Поддръжка ~ Support


Тук ще откриете всичко необходимо за инсталиране и конфигуриране на изделията на Beholder - драйвeри, софтуер, плъгини, firmware и инструменти, придружени с подробни описания и инструкции на български език. Постарали сме се да обогатим нашия сайт с допълнително информационно съдържание за различни програми, свързани с видеообработка, запис, възпроизвеждане и излъчване на видео; отговори на често задавани въпроси (F.A.Q.), полезна справочна информация и други теми (to be continued...)

Съдържанието се обновява и допълва периодично... При възникване на въпроси от всякакъв характер можете да се свържете с нас по най-удобен начин за контакти, посочени тук)

 

» Инсталиране »

 • ВАЖНО!!! Пълно описание и инструкция за работа с ТВ тунери Beholder и фирмения софтуер Behold TV на български език (тип "User guide"): BeholdTVSetupBG.chm или [в оригинал]
 • За отваряне на инструкцията е необходимо в системата да има инсталирано приложение HTML Help Workshop (достъпно за безплатно изтегляне от сайта на Microsoft)

 • Тематично обособена част - OnLine Инструкция за инсталиране на хардуер, универсален драйвер, Behold TV софтуер и български интерфейс. Агент Behold TV

 

» Ресурсно осигуряване » раздел

 

«Често задавани въпроси [BGR]« »в оригинал [RUS

Тематично обособена част:

 • Често задавани въпроси [download FAQ.chm]

Българска редакция, или

"...Особености на българския език..."

 • Том І. Въведение. Общи условия за ползване и авторски права. Кратък терминологичен речник, съкращения и символи.
 • Том ІІ. В помощ при избор на ТВ тунер: Видове тунери. Цифрова и аналогова телевизия - общи и регионални особености. Интерфейс, архитектура. Елементна база (ВЧ-блокове, чипсети, енкодери/декодери и др.) и функционални възможности. Иновационни технологии в Behold TV.
 • Том ІІІ. Драйвери и софтуерно осигуряване. Изисквания към системата, инсталиране на хардуер, универсален драйвер и софтуер в средата на различни операционни системи. Български интерфейс за Behold TV/Agent
 • Том ІV. Многократно разширяване на възможности при използване на плъгини. Видеообработка. Интерлейсно/прогресивно изображение - особености, деинтерлейсинг
 • Том V. Ефективна борба с реклами. Видеообработка, запис и авторска продукция с Inter Video WinDVD Creator.
 • Том VІ. Софтуер за управление на автономни тунери Behold TV.
 • Том VІІ. Полезни допълнения - дистанционно управление на други приложения в компютъра; индивидуална мултимедийна продукция (излъчване/предаване в мрежа). ТВ програма: формат JTV, ревюта и описание на български език на някои софтуерни продукти. Други "благини".
 • Том VІІІ. Авторско портфолио: Behold TV; други материали, свързани с ТВ-тунери и софтуер за тях; адаптирани материали и ревюта от мрежата и пресата; полезни връзки и пр.

 

» Справочна информация »

 • DVB-T Цифрова телевизия: DVB-T мултиплекси в България - параметри на излъчване, покритие, съдържание на транспортни потоци и др. Допълнителна информация - новини и архив с нормативни документи, публикации, полезни връзки и други материали... (темата е обособена в специализиран раздел)
 • Друга справочна информация (регионални честоти, лого на ТВ програми и пр.).
 • FM радиостанции

 

Използване на информационно съдържание от сайта/препратки (цели материали или части от тях) се допуска само след съгласуване с авторите/редакцията © Beholder © Beholder Europe «Общи условия»