Новини Продукти Продажби Поддръжка Форум Преса За фирмата

Ако желаете да популяризирате своята дейност, като разширите асортимента с висококачествените продукти Behold TV - изпратете ни анотация за вашия сайт/магазин. Информация за нашите дилъри ще се актуализира в раздел «ПРОДАЖБИ»


Програма на телевизиите
Архив: инсталиране на драйвери в стари ОС**Софтуерни изисквания:

Операционна система Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 7 / МСЕ*
(изм., drv v.5.2.1.0: Windows 98SЕ** / ME** не се поддържат - вж. забележките под черта).
Минимална разделителна способност на Windows desktop – 800x600, 16 bit.
Инсталиран DirectX 8.1 или по-висока версия
(препоръчително - DirectX 9.0c).
Инсталиран универсален BDA драйвер Behold TV - версия 5.0.0.0 или по-висока.


Забележки:

* Media-интерфейс e-Home в операционни системи Windows MCE и Windows Vista се поддържа само от тунери с апаратни (хардуерни) MPEG-енкодери.

** От м. Юли 2006 г. официалната поддръжка на ОС Windows 98SE/ME е прекратена от страна на Microsoft®.
В актуализираната версия на универсалния драйвер v.5.2.1.0. от 16.07.2010 г. е прекратена поддръжка на ОС Windows 98SE/ME за BeholdTV.
Потребители, които все още ползват такива ОС биха могли да работят с тунерите и софтуерния пакет с по-ранни версии на драйвери и BeholdTV, но трябва да се има предвид, че забележки по отношение на проблеми със стари версии драйвери и софтуерно осигуряване Behold TV, както и цялостна работа на тунерите в средата на неподдържани операционни системи не се разглеждат.


Инсталиране на драйвер под Windows 98 SE

 1. В процеса на зареждане на компютъра се появява диалогов прозорец «Add Hardware Wizard» със съобщение, че в системата е намерено ново устройство. Натиска се «Next».

 2. В следващия прозорец се избира опция «Search for the best driver in these locations». Натиска се «Next».

 3. На инсталатора се задава да търси драйвери за устройството от компакт-диск («Search removable media (floppy, CD-ROM)», поставя се инсталационния диск Behold TV в съответното дисково устройство и се натиска «Next».

  Ако след това на екран се появи прозорец за инсталиране на основната програма Behold TV да се затвори). Натиска се «Next».

 4. След като инсталаторът намери на диска необходимия драйвер, в прозореца за потвърждение се натиска «Next».

 5. Инсталаторът ще пристъпи към копиране и инсталиране на   компонентите на драйвера.

 6. След завършване на копирането в появилия се прозорец с уведомяване за успешно инсталиране на драйвера се натиска «Finish».


Инсталиране на драйвер под Windows МE

 1. В процеса на зареждане на компютъра се появява диалогов прозорец «Add Hardware Wizard» със съобщение, че в системата е намерено ново устройство. Избира се «Install from a list or specific location (Advanced)» и се натиска «Next».

 2. В следващия прозорец се избира опция «Search for the best driver in these locations», избира се опция за търсене «Search removable media (floppy, CD-ROM)», поставя се инсталационния диск Behold TV в съответното дисково устройство и се натиска «Next».

 3. След като инсталаторът намери на диска необходимия драйвер, в прозореца за потвърждение се натиска «Next».

 4. Инсталаторът ще пристъпи към копиране и инсталиране на компонентите на драйвера.

 5. След завършване на копирането, в появилия се прозорец с уведомяване за успешно инсталиране на драйвера се натиска «Finish».
Използване на информационно съдържание от сайта/препратки (цели материали или части от тях) се допуска само след съгласуване с авторите/редакцията © Beholder © Beholder Europe «Общи условия»